Figulus Oy

– Käsillä tekijän taivas ja lahjojen aarreaitta –

REDI:n myymälän verkkosivut ja verkkokauppa löytyvät osoitteesta crafts.figulus.fi 

Toinen myymälämme REDI-kauppakeskukseen Helsingin Kalasatamaan avattiin syyskuussa 2018. REDI:in myymälässä on mukavasti lisää tilaa, joten tuotevalikoimamme laajeni uudessa myymälässä myös lankoihin, huiveihin, tyynyihin, leluihin ym.  Liike sijaitsee kauppakeskuksen itälohkossa Skönen (meren) puolella 2. kerroksessa, kts. liikekeskuskartta.

Päätuotteitamme ovat laadukkaat helmet, korutarvikkeet, korut ja käyttökeramiikka sekä REDI:n myymälässä em. lisäksi huivit, langat, tyynyt, pellavatuotteet, lelut ym. lahjatavarat/kodintarvikkeet. Arvostamme luonnon materiaaleja ja värikäs puu- ja siemenhelmien valikoimamme on maamme laajin – jo yli 5.000 trendikästä helmitarviketta ja yli 1.000 valmistamaamme uniikkia korua.

Tuomme maahan korutarvikkeet ja helmet suoraan tuottajilta ja siksi tuotteidemme alkuperä ja laatu ovat valikoituja sekä hinnat edullisia. Testaamme korutarvikkeet omassa käytössämme ja tiedämme, mitkä välineet ovat toimivia ja kestäviä.

  • Verkkokauppamme löydät osoitteista korutarvikkeet: shop.figulus.fi ja REDI-tuotteet: crafts.figulus.fi.  Ostosten tekemisen lisäksi voit laatia netissä ostoslistan mukaan myymälään tai messuosastolle. Yli 50 euron ostoksille on ilmainen toimitus. Toimitus on myös nopeaa ja useimmat paketit sujahtavat suoraan postiluukusta.
  • Osallistumme useita kertoja vuodessa eri puolella Suomea käsityö- ja korumessuille sekä myyjäisiiin.

Opastamme mielellämme korujen tekemisessä tai löytämään jotain kivaa itselle, kotiin tai lahjaksi.