Figulus Oy

– Käsillä tekijän taivas ja lahjojen aarreaitta –

Figuluksella on kaksi verkkokauppaa:
Helmille ja korutarvikkeille shop.figulus.fi ja
langoille ja valmistuotteille
crafts.figulus.fi

REDI-myymälämme palvelee arkisin klo 10-20 ja lauantaisin klo 10-18. Sunnuntaisin suljettu.

Redin myymälässä MUUTTOMYYNTI, alennuksia 30-70%. Redin myymälä on auki 29.7. asti.
Avaamme uuden myymälän Mall of Triplassa torstaina 4.8.2022.

Tervetuloa avajaisiin!

 

Nettitilauksia voi yhä noutaa Redistä ja säästää postituskuluissa. Voit myös yhdistää kauppojen tilauksen yhteen toimitukseen. Tervetuloa!

Tuotevalikoimamme laajeni REDI:in myymälässä myös lankoihin, huiveihin, tyynyihin, leluihin ym.  Liike sijaitsee kauppakeskuksen itälohkossa Skönen (meren) puolella 2. kerroksessa, kts. liikekeskuskartta.  

Päätuotteitamme ovat laadukkaat helmet, korutarvikkeet, korut ja käyttökeramiikka sekä REDI:n myymälässä em. lisäksi huivit, langat, tyynyt, pellavatuotteet, lelut ym. lahjatavarat/kodintarvikkeet.

Arvostamme luonnon materiaaleja ja värikäs puu- ja siemenhelmien valikoimamme on maamme laajin – jo yli 5.000 trendikästä helmitarviketta ja yli 1.000 valmistamaamme uniikkia korua.

Tuomme maahan korutarvikkeet ja helmet suoraan tuottajilta ja siksi tuotteidemme alkuperä ja laatu ovat valikoituja sekä hinnat edullisia. Testaamme korutarvikkeet omassa käytössämme ja tiedämme, mitkä välineet ovat toimivia ja kestäviä.

  • Verkkokauppamme löydät osoitteista korutarvikkeet: shop.figulus.fi ja REDI-tuotteet: crafts.figulus.fi.  Ostosten tekemisen lisäksi voit laatia netissä ostoslistan mukaan myymälään tai messuosastolle. Yli 50 euron ostoksille on ilmainen toimitus. Toimitus on myös nopeaa ja useimmat paketit sujahtavat suoraan postiluukusta.
  • Osallistumme useita kertoja vuodessa eri puolella Suomea käsityö- ja korumessuille sekä myyjäisiiin.

Opastamme mielellämme korujen tekemisessä tai löytämään jotain kivaa itselle, kotiin tai lahjaksi.