Hakaniemen myymälässämme on korujen ja korutarvikkeiden lisäksi nyt myös valikoima tarvikkeita skräppäykseen ja muuhun askarteluun. Voit ilahduttaa läheisiä itse tehdyllä kortilla ja Figulus lahjapaketilla. Lahjakortit voi myös kätevästi tilata nettikaupasta.
Nettikaupassamme on ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksille. Useimmat paketit sujahtavat suoraan postiluukusta. Toimitus on myös nopeaa, teemme kaikkemme, että saat paketin jo parin päivän sisällä tilauksesta.

 

Figulus Oy Figulus Oy helmikauppa helmikauppa valmistaa ja myy laadukkaita helmiä, korutarvikkeita ja koruja sekä käyttökeramiikkaa ja taidegrafiikkaa. Valikoimissamme on jo yli 5.000 trendikästä helmitarviketta ja yli 1.000 valmistamaamme uniikkia korua. Helmi- ja korutarvikkeitamme ovat mm. siemenhelmet, puuhelmet, lasihelmet, korulukot ja koruvaijerit.

Arvostamme luonnon materiaaleja ja värikäs puu- ja siemenhelmien valikoimamme on maamme laajin. Erityisesti tagua “kasvinorsunluu” -tuotteemme ovat ihastuttaneet asiakkaitamme.

Tuomme maahan helmiä ja tarvikkeita eri puolilta maailmaa suoraan tuottajilta ja siksi tuotteidemme alkuperä ja laatu ovat valikoituja sekä hinnat edullisia. Olemme testanneet korutarvikkeet omassa käytössämme ja tiedämme, mitkä välineet ovat toimivia ja kestäviä.

Meidät on helppo tavoittaa:

  • Korutarvikkeiden ja helmien nettikaupan löydät osoitteesta shop.figulus.fi.  Ostosten tekemisen lisäksi voit myös laatia nettikaupassa ostoslistan ja tulla sitten myymäläämme tai messupisteeseemme asioimaan listan perusteella. Myös lahjakortit tilattavissa nettikaupastamme.
  • Osallistumme useita kertoja vuodessa eri puolella Suomea käsityö- ja korumessuille sekä myyjäisiiin. Keväällä vierailimme Helsingin tapahtumien lisäksi mm. Jyväskylässä ja Turussa.

Yrityksemme on helsinkiläinen perheyritys, ja voimme tarjota asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua. Opastamme mielellämme asiakkaitamme korujen tekemisen nikseissä tai löytämään jotain kivaa itselle, kotiin tai lahjaksi.

Tervetuloa tutustumaan!!

942191_10201220985580686_445186897_nHK_profiilikuva