Figulus korutarvikkeet ja helmet

- Käsillä tekijän taivas ja lahjojen aarreaitta -

(16.8.2018) REDI-myymälämme avajaiset syyskuussa lähestyvät ja osallistumme tulevien naapureidemme järjestämään Kalasataman asukasjuhlaan opastamalla sukkien kantapään kutomista ja järjestämällä lasten rannekorutyöpajan. Ohessa kutsu tapahtumaan: "Sinut on kutsuttu! Kalasataman asukasjuhla järjestetään Kalasatamanpuistossa lauantaina 1.9.2018 kello 12.00-15.00. Tarjolla on elävää musiikkia, pomppulinna ja paljon muuta mukavaa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille. Tule paikalle ja kutsu ystäväsikin tutustumaan kasvavaan Kalasatamaan." UUTTA: 20.9.2018 avaamme toisen myymälämme uuteen REDI-kauppakeskukseen Helsingin Kalasatamaan. Tilaa saamme REDI:issä tuplasti nykyiseen, joten tuotevalikoima laajenee uudessa myymälässä myös lankoihin, huiveihin, sisustustavaraan, ym. ym.

Tuotteitamme ovat laadukkaat helmet, korutarvikkeet, skräppäystarvikkeet, korut, käyttökeramiikka ja taidegrafiikkaa. Arvostamme luonnon materiaaleja ja värikäs puu- ja siemenhelmien valikoimamme on maamme laajin - jo yli 5.000 trendikästä helmitarviketta ja yli 1.000 valmistamaamme uniikkia korua.

Tuomme maahan korutarvikkeet ja helmet suoraan tuottajilta ja siksi tuotteidemme alkuperä ja laatu ovat valikoituja sekä hinnat edullisia. Testaamme korutarvikkeet omassa käytössämme ja tiedämme, mitkä välineet ovat toimivia ja kestäviä.

  • Myymälämme on Hakaniemen hallissa, kts.yhteystiedot (avoinna ma-pe 8-18 ja la 8-18). Tervetuloa Hakikseen myös Espoon suunnalta uudella Länsi-Metrolla! 8.1.2018 kauppahallissa alkoi monivuotinen remontti ja muutimme yhdessä muiden hallikauppiaiden kanssa torille rakennettuun lasipaviljonkiin. Kuvassa alla uusi myymälämme.
  • Verkkokauppamme löydät osoitteesta shop.figulus.fi.  Ostosten tekemisen lisäksi voit laatia netissä ostoslistan mukaan myymälään tai messuosastolle. Yli 50 euron ostoksille on ilmainen toimitus. Toimitus on myös nopeaa ja useimmat paketit sujahtavat suoraan postiluukusta.
  • Osallistumme useita kertoja vuodessa eri puolella Suomea käsityö- ja korumessuille sekä myyjäisiiin.
Opastamme mielellämme korujen tekemisessä tai löytämään jotain kivaa itselle, kotiin tai lahjaksi.