Myymälämme

KAUPPAKESKUS REDIN MYYMÄLÄ

Avasimme toisen myymälämme Kauppakeskus Rediin, Helsingin Kalasatamaan syksyllä 2018. Saimme sinne runsaasti lisätilaa tuotteillemme ja pystymme palvelemaan teitä paremmin.  Redissä helmivalikoiman lisäksi on myös erilaisia neulelankoja sekä runsas valikoima makrame lankoja sekä perusompelutarvikkeita. Redin valmistuotteiden verkkokauppa on  Figulus Crafts. Redissä järjestämme kuukausittain kursseja. Muutenkin kerromme ajankohtaisista asioista ja uutuustuotteista aina välillä Instassa Figulus.redi ja Facebook -sivuillamme Figulus.beads 

HAKANIEMEN HALLIMYYMÄLÄ

Figulus Hakaniemen kauppahallissa!
Vanha Hakaniemen kauppahalli.

Hakaniemen kauppahalli on Suomen ainoa kaksikerroksinen kauppahalli. Hallin 100 -vuotis syntymäpäiviä vietettiin vuonna 2014. Vanhan hallin remontti alkoi tammikuussa 2018 ja kauppiaat aloittivat kaupankäynnin uudessa lasipaviljongissa Hakaniemen torilla. Tervetuloa tutustumaan lasipavinjonkiin!

Myymälässämme on runsaasti helmiä, korutarvikkeita, koruja, taidegrafiikkaa sekä käyttö- ja taidekeramiikkaa. Valikoimassa on myös erilaisia pieniä lahjatuotteita. Valkoimaan tulee viikoittain uutuuksia.

Hallimyymälässä on myös myynnissä suomalaisten käsityöläisten tuotteita. Meillä on mukava valikoima suomalaisia postikortteja mm. Kehvola Design, Syko, Livingstone ja Virkkukoukkunen. Hallista löydät myös Gepetton nukkekotitarvikkeita.

Myymälöissä teitä palvelevat Ylipahkalan perheen naiset Terttu, Katariina, Maria ja Riikka sekä uudet työntekijämme Iina ja Marja.