Myymälämme

KAUPPAKESKUS REDIN MYYMÄLÄ

Are You Redi? Avasimme toisen myymälämme Kauppakeskus Rediin, Helsingin Kalasatamaan syksyllä 2018. Saimme sinne runsaasti lisätilaa tuotteillemme ja pystymme palvelemaan teitä paremmin. Mielellämme otamme vastaan ehdotuksia toivomistanne tuotteista ja kurssiehdotuksia, sillä nyt meille tulee myös tila missä voimme pitää pieniä kursseja. Facebook sivuillamme on artikkeli, jossa kerromme Redistä lisää, sinnekin voi listata toiveita. Redin valmistuotteiden verkkokauppa on  Figulus Crafts. Muutenkin kerromme ajankohtaisista asioista ja uutuustuotteista aina välillä Facebook -sivuillamme Figulus.beads.

HAKANIEMEN HALLIMYYMÄLÄ

Figulus Hakaniemen kauppahallissa!
Vanha Hakaniemen kauppahalli.

Hakaniemen kauppahalli on Suomen ainoa kaksikerroksinen kauppahalli. Hallin 100 -vuotis syntymäpäiviä vietettiin vuonna 2014. Vanhan hallin remontti alkoi tammikuussa 2018 ja kauppiaat aloittivat kaupankäynnin uudessa lasipaviljongissa Hakaniemen torilla. Tervetuloa tutustumaan lasipavinjonkiin!

Myymälässämme on runsaasti helmiä, korutarvikkeita, koruja, taidegrafiikkaa sekä käyttö- ja taidekeramiikkaa. Valikoimassa on myös erilaisia pieniä lahjatuotteita. Valkoimaan tulee viikoittain uutuuksia.

Hallimyymälässä on myös myynnissä suomalaisten käsityöläisten tuotteita. Meillä on mukava valikoima suomalaisia postikortteja mm. Kehvola Design, Syko, Livingstone ja Virkkukoukkunen. Hallista löydät myös Gepetton nukkekotitarvikkeita.

Myymälöissä teitä palvelevat Ylipahkalan perheen naiset Terttu, Katariina, Maria ja Riikka sekä uudet työntekijämme Iina ja Maria.